airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax
Log ind

Godt at vide når du ansøger om tilskud

Ansøgere og potentielle ansøgere kan i den infografiske rapport få information om fordelingen af tilskud fra Naalakkersuisut.
Ansøgere og potentielle ansøgere kan i den infografiske rapport få information om fordelingen af tilskud fra Naalakkersuisut.
25. juli 2022

Tilskuddet går til socialområdet i Grønland.

Ansøgningsfristens for tilskuddet er d. 15. januar. Ansøgninger modtages hvert år fra 15. november og frem til 15. januar året efter. Det vil sige, at ansøgere har 2 måneder til indlevering af ansøgningsskema, som kan findes her.Tilskud

 

I den infografiske rapport kan ansøgere se hvordan tilskudsmidlerne fordeler sig på kommuner, landsdele og typer af projekter. Det kunne eksempelvis være interessant for potentielle ansøgere, som ønsker overblik over, hvem støtten tidligere er gået til. Her kan potentielle ansøgere se hvorfra i landet, der er kommet flest ansøgninger om tilskud, og hvad tidligere ansøgere har søgt tilskud til.

Desuden kan øvrige interesserede borgere, folkevalgte, journalister eller andre meningsdannere på socialområdet, som ønsker indsigt i de prioriterede projekter, se hvordan tilskuddet er fordelt.