airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax
Log ind

Meddelelse om oprettelse af Vagtmobil på Rådgivningsenhed for Sagsbehandlere

Vagtmobilen i Rådgivningsenheden for sagsbehandlere etableres for at understøtte Børn og Unge sagsbehandlere og lederes behov for vejledning i det daglige arbejde.
8. august 2022
vagtmobilen til rådgivningsenhed for sagsbehandlere
Vagtmobilen giver Børn og Unge sagsbehandlerne og lederne mulighed for nemt og hurtigt, at komme i kontakt med en rådgivende konsulent, udenom Departementets omstilling.

Når de kommunale Børn og Unge sagsbehandlere eller ledere kontakter vagtmobilen i Rådgivningsenheden for Sagsbehandlere kan de hurtigt få hjælp og faglig sparring i konkrete sager, hjælp til fortolkning af lovgiv-ning, samt støtte og vejledning til håndtering af socialfaglige problemstil-linger.

Dermed nedbrydes eventuelle barrierer for at søge hjælp i Departemen-tet, såsom udfordringerne ved at skulle igennem en omstilling og ikke helt vide hvem man skal spørge efter i Departementet.

Vagtmobilen vil som udgangspunkt altid være bemandet med mindst to socialfaglige konsulenter indenfor normal arbejdstid, som kan besvare opkald fra sagsbehandlerne, ledere og understøtte dem i deres arbejde.
Vagtmobil på Rådgivningsenhed for Sagsbehandlere har nummer 224664.

Derudover er der som altid også mulighed for direkte henvendelse pr. mail på siunnersuisarfik@nanoq.gl eller på Socialstyrelsens fællesmail iass@nanoq.gl eller Departementets telefonnummer 345000

Vagtmobilen træder i kraft pr. 15 August.2022