airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax
Log ind

En fleksibel arbejdsplads til konsulenter på børne- og ungeområdet

Socialstyrelsen søger akut efter konsulenter til sagsbehandling af børne og unge sager.
1. april 2023
En fleksibel arbejdsplads til konsulenter på børne- og ungeområdet
Den primære opgave er at konsulenter skal udarbejde udkast til socialfaglige undersøgelser og handleplaner for Kommune Qeqertalik. De enkelte sager er fortsat tilknyttet en lokal sagsbehandler, som konsulenten vil have kontakt med efter behov.

Ved at rekrutterer eksterne konsulenter til børne- og ungeområdet kan Socialstyrelsen tilbyde fleksible arbejdstider og placering:
  • Konsulenter kan selv bestemme hvornår, hvor meget og hvorfra de arbejder.
  • Stor selvstændighed i udførelsen af arbejdet.
  • Faglig sparring med en lokalsagsbehandler
  • Gruppesupervision én gang om måneden.
Eksterne konsulenter med erfaring med socialfaglige undersøgelser og handleplaner, vil få mulighed for at arbejde med børne- og ungeområdet uanset fysisk placering, idet arbejdet varetages online.

- Vi er på udkig efter uddannet socialrådgivere med solid erfaring fra børne- og ungeområdet. Vi ser også gerne at konsulenterne har erfaring med at udarbejde socialfaglige undersøgelser og handleplaner, siger fung. Fagligleder Nukannguaq Reimer Storch.

Konsulenterne har også indflydelse på, hvor mange timer de ønsker at arbejde om ugen.

Det store fokus på at benytte konsulenter til sagsbehandling af børne og unge sager er en del at et større projekt, som stopper ved udgangen af juni 2023.

Vil du eller en du kender høre mere om, hvordan man bliver en del af projektet?
Kontakt fung. fagligleder Nukannguaq Reimer Storch på mail: nurs@nanoq.gl eller faglig koordinator Sorlannguaq Mørch mail: sorm@nanoq.gl