airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax
Log ind

Hyldest af idrættens og sundhedens forbilleder

Paarisa, Grønlands Idrætsforbund og Elite Sport Greenland hylder ildsjæle og forbilleder inden for idræt og sundhed ved Maligassiuisut Show 2021 fredag d. 5. november på Hotel Hans Egede.
2. november 2021
Maligassiuisut Show handler om at fremhæve, fejre og hylde de mennesker, som gør en forskel inden for idræt og sundhed, og som kan være til inspiration for os alle. I år er det 7. gang showet afholdes.

På fredag kl. 20.00 byder Laali Berthelsen og Kim Jakobsen velkommen til showet på Hotel Hans Egede. Showet afholdes igen i år som et lukket arrangement, men alle får mulighed for at tage del i hyldesten og underholdningen, da showet transmitteres direkte på KNR.

Som altid uddeles en række priser denne aften; Paarisa, som er en enhed i Socialstyrelsen, uddeler priser til Årets aktive skole, Årets aktive arbejdsplads og Årets aktive i samfundet.

Grønlands Idrætsforbund uddeler i samarbejde med Faxe Kondi legater til Årets Idrætsperson, Årets Træner og Årets Leder. Derudover uddeles for første gang en pris til Årets visionsambassadør.

Elite Sport Greenland uddeler i samarbejde med Grønlandsbanken, Tusass og Sparinvest prisen for Årets Eliteidrætspræstation og Årets Talentudviklingspris.

Prisuddelingen krydres med musikalsk underholdning og sjove indslag. Vanen tro kan publikum glæde sig til flere overraskelser undervejs, så se med når KNR sender live fra Maligassiuisut Show 2021 på Hotel Hans Egede fredag den 5. november kl. 20.00 – 22.00.


For yderligere oplysninger kontakt:

Paarisa: Konstitueret Afdelingschef Tina Evaldsen, på tlf. 34 23 94 eller tiev@nanoq.gl

Grønlands Idrætsforbund: Projektkonsulent Poul Petersen på tlf. 34 81 59 eller poul@gif.gl

Elite Sport Greenland: Elitekonsulent Muusaarannguaq Ostermann-Søholm på tlf. 34 81 52 eller muusa@elitesport.gl