airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax
Log ind

Nyhedsarkiv

Dato 27. maj 2021

Nyt undervisningsmateriale til seksualundervisning

Paarisa som er en enhed i Socialstyrelsen har indgået et samarbejde med Sex og Samfund om at udvikle undervisningsmateriale til seksualundervisning til ældstetrinnet i folkeskolerne.

Se nyhed
Dato 26. maj 2021

Socialstyrelsen lancerer digitalt Killiliisa univers

Socialstyrelsen lancerer et Killiliisa-univers på www.paarisa.gl. Her kan du blandt andet finde den prisvindende dokumentar om seksuelle overgreb: ”Lykken skræmmer mig ikke længere” samt en helt ny podcast-serie.

Se nyhed
Dato 6. maj 2021

Tal med dit barn om brug af sociale medier

Paarisa, Grønlands Politi og Det Grønlandske Kriminalpræventive Råd, PiSiu, opfordrer forældre til at være særligt opmærksomme på deres børns brug af sociale medier.

Se nyhed
Dato 3. maj 2021

Sunde og inkluderende fællesskaber i Uge 18

Uge 18 er ugen, hvor der sættes fokus på og skabes debat om alkoholvaner og drikkemønstre i hele landet. Årets tema: ”Sunde og inkluderende fællesskaber” sætter fokus på trivsel og god mental sundhed hos børn og deres familier.

Se nyhed
Dato 27. april 2021

Teaterstykke om livet efter seksuelle overgreb

Killiliisa rollemodeller fortæller deres historier i det nye teaterstykke ”Tarnima Nammatai”, der sætter fokus på livet efter seksuelle overgreb.

Se nyhed