airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax
Log ind

Søg tilskud nu! Juleaktiviteter for udsatte familier og borgere

Kommuner opfordres til at ansøge om midler til at sprede juleglæde blandt dem, der har brug for det mest. Socialstyrelsen åbner for tilskud til Juleaktiviteter målrettet udsatte familier og borgere.
15. oktober 2023
søg tilskud nu. Juleaktiviteter for udsatte familier og borgere
Socialstyrelsen opfordrer nu kommunerne til at skabe mindeværdige juleaktiviteter for udsatte familier og borgere. Kommuner landet over har nu mulighed for at ansøge om økonomisk støtte til afholdelse af juleaktiviteter, der bringer glæde blandt udsatte borgere.

Tilskuddet dækker
Tilskuddet kan dække udgifter til lokaleleje, julepynt, mad, materialer til kreativt juleklip, og selvfølgelig de uundværlige godteposer. Formålet med denne støtte er at skabe en pause i en travl hverdag og give udsatte familier en positiv oplevelse i den smukke juletid.

Tilskuddet dækker ikke
Det er dog vigtigt at bemærke, at Socialstyrelsen ikke yder tilskud til visse aktiviteter. Dette inkluderer traditionelle julekurve og julegaver, der uddeles uden aktiv deltagelse fra de socialt udsatte borgere. Ligeledes gives der ikke tilskud til maduddeling uden borgeres involvering i madlavning eller fællesspisning. Pengeuddelinger til borgere anses heller ikke som støtteberettigede, da de ikke fremmer fællesskabet.

Det skal du sørge for
Hvis du ønsker at ansøge om tilskud til en mindeværdig juleaktivitet, skal du sørge for at have et budget for aktiviteten klar til vedhæftning. Dette vil lette behandlingen af din ansøgning og sikre, at midlerne går til at skabe en uforglemmelig jul for dem, der har mest brug for det.

Har du spørgsmål eller behov for yderligere information, er du velkommen til at kontakte Socialstyrelsen på telefonnummeret +299 58 04 19 mellem kl. 9.00 og 15.00.