airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax
Log ind

Nyt telefonnummer til Alliaq – 80 11 99

Alliaq har fået nyt telefonnummer. Det nye nummer er 80 11 99. Nummeret er gratis at ringe til. Selv hvis borgere ikke har mere taletid på deres mobil, kan de ringe til 80 11 99.
1. maj 2023
Alliaq nyt telefonnummer 2023

Det er med stor glæde, at Alliaq nu kan tilbyde en telefonopringning, som er gratis for alle at ringe til. Det nye nummer virker fra d. 26. april.

- Nu er det muligt for alle, uanset mobilabonnement eller taletidskort, at kontakte Alliaq og få hjælp til at bryde med volden eller aggressionerne i deres nære relationer. Vi håber derfor i Alliaq, at endnu flere borgere nu vil kontakte os på 80 11 99, så de kan få den rigtige støtte til en tryggere hverdag, siger Simon Cordes, projektleder hos Alliaq.

Simon Cordes udtaler samtidig, at vold er et emne, som kan være svært at tale om. Men dem som tager skridtet og kontakter Alliaq, har stor gavn af det.

- Vold er stadig et emne, som er tabubelagt. Men vi ser flere og flere, som åbner op, og dermed tager ansvar for at bryde med den vold, vrede eller de aggressioner, de oplever i hverdagen. Det kan være svært, men mange er rigtig lettede, når de tager skridtet og kontakter Alliaq, siger han.


For nylig ændrede Alliaq sine åbningstider til at være alle ugens dage fra kl. 9.00-21.00.
Man kan stadig ringe og komme igennem på det gamle nummer for Alliaq, 34 50 40. Det er dog ikke et gratis nummer at ringe til, hvis man f.eks. har taletidskort.

Er du voldelig over for dine nærmeste, og vil du gerne ændre på det, så kontakt Alliaq på 80 11 99. Telefonen er åben alle ugens dage fra kl. 9.00-21.00.

Læs mere på www.alliaq.gl – her kan du også kontakte os gennem vores kontaktformular, og så ringer vi dig op.

Ved spørgsmål til denne nyhed kontakt gerne Socialstyrelsen på iass@nanoq.gl