airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax
Log ind

Plakat om bekymringsbarometer

Afdeling for Rådgivning til Sagsbehandlere i Socialstyrelsen kan med glæde meddele at plakaten til Socialstyrelsens Bekymringsbarometer er nu klar til at blive anvendt.
28. juni 2024

Formålet med at, Socialstyrelsen har lavet plakaten til bekymringsbarometret handler om at hjælpe både sagsbehandlere og ledere, der arbejder i myndigheden indenfor børneområdet.

Med plakaten kan de danne sig et hurtigt overblik over, hvilke handlemuligheder, hver farve giver.

Farverne og handlemulighederne skal hjælpe sagsbehandlerne og ledelsen til at rammesætte håndtering af sager og tydeliggøre, hvordan sagen skal håndteres.

Bekymringsbarometret kan desuden anvendes til at få overblik for, hvordan sagerne skal prioriteres.

Bekymringsbarometer plakaten er målrettet til anvendelse ved modtagelse af underretninger, men kan sagtens anvendes ved igangværende sager.

Under sagsforløbet kan det blive nødvendigt at lave en genvurdering i forhold til hvor bekymret man er for barnet.

Genvurderingen kan blive nødvendigt i forbindelse med, at myndigheden modtager nye relevante oplysninger, der danner grundlag for løbende justeringer i forhold til, hvilken handlemuligheder myndighederne har mulighed for at handle ud fra, afhængig af, hvad der er bedst for barnet.

I kan selv hente plakaten samt anvendelsesbrevet og udskrive dem.

Har I brug for råd og vejledning i forhold til anvendelsen af plakaten, er I velkommen til at kontakte Afdeling for Rådgivning til Sagsbehandlere under Socialstyrelsen på email:

siunnersuisarfik@nanoq.gl  eller ring til vagtmobilen: 22 46 64 (mellem kl. 09.00-15.00)

 

Med venlig hilsen

Afdeling for Rådgivning til Sagsbehandlere

Socialstyrelsen

 

Hent JPG fil af plakaten her.

Hent PDF fil af plakaten her.

Hent Anvendelsesbrevet her.