airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax
Log ind

Maligassiuisut Show fejrer rollemodeller og fællesskabet omkring bevægelse

Paarisa, Grønlands Idrætsforbund og Elite Sport Greenland hylder ildsjæle og forbilleder inden for idræt og sundhed ved Maligassiuisut Show 2022 lørdag d. 22. oktober i Katuaq.
21. oktober 2022
Maligassiuisut Show fejrer rollemodeller og fællesskabet omkring bevægelse
Maligassiuisut Show handler om at fremhæve, fejre og hylde de mennesker, som er med til at skabe stærke fællesskaber omkring bevægelse. Disse ildsjæle gør en stor forskel inden for idræt og sundhed, og de kan være til inspiration for os alle.

På lørdag kl. 20.00 byder Maria Motzfeldt og Hans Jukku Noahsen velkommen til showet i Katuaq. Der kan købes billetter i Katuaq, og hele landet får mulighed for at tage del i hyldesten og underholdningen, da showet transmitteres direkte på KNR.

Som altid uddeles en række priser; Paarisa, som er en enhed i Socialstyrelsen, uddeler prisen: Årets aktive fællesskab.

Grønlands Idrætsforbund uddeler i samarbejde med Faxe Kondi legater til Årets idrætsperson, Årets træner og Årets leder.

Elite Sport Greenland uddeler i samarbejde med Grønlandsbanken, Tusass, Royal Arctic Line og Sparinvest prisen for Årets elite idrætspræstation og Årets talentudviklingspris.

I år uddeles for første gang en ny fælles pris fra Grønlands Idrætsforbund, Elite Sport Greenland og Paarisa, nemlig Aalasa prisen. Aalasa prisen gives til et initiativ, der i særlig grad understøtter visionen: Verdens Mest Fysisk Aktive Land.

Prisuddelingen krydres med musikalsk underholdning og sjove indslag. Vanen tro kan publikum glæde sig til flere overraskelser undervejs, så se med når KNR sender live fra Maligassiuisut Show 2022 lørdag den 22. oktober kl. 20.00.



For yderligere oplysninger kontakt:

Paarisa: Afdelingschef Tina Evaldsen, på tlf. 34 23 94 eller tiev@nanoq.gl

Grønlands Idrætsforbund: Projektkonsulent Poul Petersen på tlf. 34 81 59 eller poul@gif.gl

Elite Sport Greenland: Elitekonsulent Muusaarannguaq Ostermann-Søholm på tlf. 34 81 52 eller muusa@elitesport.gl