airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax
Log ind

Seminar om tidlig indsats

Afdeling for Børns Udvikling har netop afholdt et seminar om Tidlig Indsats overfor gravide familier. Dette seminar var rettet mod kommunalt- og sundhedsfagligt personale, der til dagligt arbejder med Tidlig Indsats.
23. oktober 2023
Seminar om tidlig indsats
Seminaret fandt sted i Nuuk i starten af oktober 2023 og samlede deltagere fra næsten alle byer langs kysten.

Programmet var skræddersyet ud fra feedbacken fra sidste års evaluering af seminaret, som blev afholdt i Ilulissat sept. 2022.
Derudover blev programmet udformet med fokus på at give deltagerne indsigt i det nuværende status for initiativer , der udspringer sig af samarbejdet i det Grønlandsk-Dansk tværgående arbejde for en styrket indsats for udsatte børn og unge i Grønland.

Deltagerne havde også en mulighed for at drøfte, hvordan det tværfaglige samarbejde kunne styrkes, og hvordan de lokale ressourcer bedst kunne udnyttes. Derudover blev deltagerne opfordret til at bidrage med deres inputs til den kommende Tidlig Indsats Håndbog, der skal udformes for at forbedre det tværfaglige samarbejde indenfor Tidlig Indsats grupperne i Grønland. Det er nemlig en afgørende betydning at indsamle og inkorporer det værdifulde input til den kommende Tidlig Indsats Håndbog direkte fra fagpersoner, således håndbogen bliver effektiv som muligt.

Afdelingen for Børns Udvikling siger tak til alle deltagernes store engegement og faglige drøftelser igennem seminardagene.