airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax
Log ind

9 pjecer til pårørende og fagpersoner: Info om psykiske diagnoser hos børn og unge

En projektgruppe nedsat af MISI, og i samarbejde med Børne- og Ungdomspsykiatrien, præsenterer ni pjecer med essentiel information og anbefalinger til støtte og udvikling af børn og unge i Grønland med psykiatriske diagnoser.
13. oktober 2023
Psykiatriske diagnoser hos børn og unge

En dedikeret projektgruppe, sammensat af landsdækkende MISI i samarbejde med Børne- og Ungdomspsykiatrien, har udviklet informativt materiale om de mest udbredte psykiatriske diagnoser hos børn og unge i Grønland. Resultatet er ni kortfattede pjecer, der indeholder afgørende information og anbefalinger til både pårørende og fagpersoner. Disse anbefalinger er særligt fokuseret på støtte og udvikling.

Dette projekt har sin rod i værdifuldt materiale fra Psykiatrifonden, der er blevet omhyggeligt tilpasset og oversat for at imødekomme samfundets behov. Finansieringen af dette værdifulde initiativ er blevet muliggjort takket være generøs støtte fra NunaFonden.

Denne indsats sigter på at øge bevidstheden om psykisk sundhed hos børn og unge i Grønland og give dem den støtte, de har brug for. Målet er, at materialet vil bidrage til at skabe et sundere og mere støttende miljø for fremtidige generationer.

Hent pjecerne og find yderligere oplysninger på Socialstyrelsens hjemmeside.