airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax
Log ind

Ekstra indsats i Kommune Qeqertalik åbner muligheder for socialrådgivere

Er du uddannet socialrådgiver, og har du lyst til at yde en ekstra indsats for udsatte børn og unge? Nu har du muligheden for at tage et ophold til i en af byerne i Kommune Qeqertalik i en kortere periode.
Ekstra indsats i Kommune Qeqertalik åbner muligheder for socialrådgivere
19. april 2022

I forbindelse med Grønlandsk-dansk tværgående arbejde for en styrket indsats for børn og unge i Grønland (initiativ 5), er det blevet besluttet af kommunerne skal have mulighed for at give sagsbehandlingen på Børne- og Ungeområdet en ekstra indsats med særligt fokus på socialfaglige undersøgelser og handleplaner.

I samarbejde mellem Kommune Qeqertalik og Socialstyrelsen søges der 5 socialrådgivere med erfaring i at udarbejde socialfaglige undersøgelser og handleplaner. De skal delvis udarbejde disse for kommunen og til dels sidemandsoplære i udarbejdelsen.

Arbejdet foregå i en af byerne i Kommune Qeqertalik i ophold af 8 måneders varighed.

Arbejdet udføres på konsulent vilkår.

Hvis du er interesseret i at høre mere kontakt Nivi Strunz på e-mail: nivi@qeqertalik.gl eller Stina Sværd på e-mail: stin@nanoq.gl