airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax
Log ind

Uge Sex 2024

I Uge SEX, som finder sted i årets 6. uge, opfordrer Paarisa os alle til at sætte fokus på vores egen seksuelle sundhed og årets tema: SAMTYKKE.
5. februar 2024

Uge SEX tager udgangspunkt i Inuuneritta III, hvor målet er, at alle børn og unge skal have et godt liv.

Ugen skal være med til at fremme seksuel sundhed og sætte fokus på årets tema, samtykke.

Seksuel sundhed spiller en afgørende rolle for vores livskvalitet og trivsel. Derfor er et godt forebyggende og sundhedsfremmende arbejde meget vigtigt.

De sidste par uger har Paarisa arbejdet på at sende kasser ud langs hele kysten til forskellige modtagere. Kasserne indeholder plakater, kondomer og dialogkort som skal være med til at sætte fokus på samtykke. Der er i alt sendt 55 antal kasser ud i hele landet.

Paarisa har vurderet et behov for at tage emnet samtykke op igen, efter at den nye samtykkelov trådte i kraft 1. juli 2023. Derfor har Paarisa også indgået et samarbejde med nogle lokale influencere, som i løbet af ugen vil snakke om samtykke, på deres sociale medier, med håb om, at budskabet om vigtigheden bag samtykke kan nå ud til befolkningen, særligt unge.

Paarisa håber, at Uge SEX kan øge opmærksomheden på vigtigheden ved samtykke.

Rigtig god Uge SEX!

 

Kontakt
For yderligere information kontakt Paarisa på e-mail paarisa@nanoq.gl eller tlf. 34 50 00