airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax
Log ind

Rådgivningsenhed for Sagsbehandlere samarbejder med Qeqertalik Kommune om systematisering af børne- og ungesager

Socialstyrelsens Rådgivningsenhed for Sagsbehandlere er på tjenesterejse i juni og juli 2021, hvor enheden er i gang med systematisering og udarbejdelse af sagslister i samarbejde med sagsbehandlerne for børne- og ungesager i Qeqertalik Kommune, både i Qasigiannguit og Kangaatsiaq, og efterfølgende i Qeqertarsuaq.
31. august 2021

Rejsens formål er en del af det grønlandsk-dansk tværgående samarbejde om en styrket indsats for udsatte børn og unge, hvor kommunerne sammen med Socialstyrelsen planlægger og gennemfører indsatser, der styrker socialområdet. På den baggrund er der indgået en aftale om udarbejdelse af sagslister, hvor der i samarbejde skabes et overblik over antallet af børne- og ungesager i kommunens forvaltning. Derudover får Socialstyrelsen og kommunerne et tættere samarbejde, som gør det lettere at få kontakt til hinanden og løse de tvivlsspørgsmål og udfordringer, som kan opstå, når der arbejdes med tunge sager.