airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax
Log ind

Opstart af Børn- og ungerejseholdet i Tasiilaq

Initiativ 10, som er en del af det grønlandsk-danske samarbejde, har været i Tasiilaq mellem d. 30. juni og 9. juli med henblik på opstart af Børnerejseholdet. Undervejs besøgte Initiativ 10 også de omkringliggende bygder Isortoq, Kulusuk, Kuummiit, Sermiligaaq og Tiilerilaaq.
11. august 2021

Initiativ 10 har på rejsen fokuseret på at skabe samarbejdsrelationer på tværs af sektorer, herunder socialforvaltningen, familiecentret, skoleforvaltningen og politiet. Initiativ 10 har arbejdet på at udbrede kendskabet til Børnerejseholdets tilbud og procedurer samt været nysgerrige på hvilke ressourcer fagpersonerne i Tasiilaq og de omkringliggende bygder efterspørger fra Børnerejseholdets side.

 

Socialforvaltningen modtog pjecer for Børnerejseholdet samt henvisningsskemaer. Der blev i samme omgang uddelt pjecer og plakater for rådgivningstelefonen Tusaannga  samt Alliaq i både Tasiilaq, Isortoq, Kulusik, Kuummiit, Sermiligaaq og Tiilerilaaq.

Turen vurderes at være vellykket, og Initiativ 10 ser frem til det kommende samarbejde med kommunen i Tasiilaq.

 

Læs mere om Børnerejseholdet her: Børnerejseholdet - Initiativ 10

Læs mere om Alliaq her: Alliaq - tilbud til mennesker der udøver vold (socialstyrelsen.gl)

Læs mere om Tusaannga her: Tusaannga (socialstyrelsen.gl)

Spørgsmål til Initiativ 10, eller ønsker om eventuelt samarbejde med Børnerejseholdet, kan rettes til Afdelingschef Naja Lund Kielsen – nalk@nanoq.gl