airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax
Log ind

Tættere samarbejde mellem Socialstyrelse, kommuner og døgninstitutioner

Socialstyrelsen har fra 2020 til nu arbejdet på en større indsats for at skabe et tættere samarbejde med landets kommuner og døgninstitutioner.
22. juni 2021

Socialstyrelsen har fra 2020 til nu arbejdet på en større indsats for at skabe et tættere samarbejde med landets kommuner og døgninstitutioner. Styrelsen har derfor skræddersyet en ny hjemmeside på baggrund af interviews med talspersoner og fagpersoner på det sociale område i kommuner og døgninstitutioner ift. deres behov og ønsker til værktøjer, tilbud og information fra Socialstyrelsen.

Styrelseschef for Socialstyrelsen, Helene Broberg Berthelsen udtaler:

- ”Vi har set et behov for at stå mere sammen på socialområdet i hele landet – alle kommuner og døgninstitutioner skal høres og inddrages, så der bl.a. er lettere adgang til informationer, støtte og viden på det sociale område. Vi lancerer derfor den nye hjemmeside www.socialstyrelsen.gl, hvor vi samler information, tilbud og viden ét sted, så vi kan stå tættere sammen om støtte af udsatte borgere”.

Et dynamisk redskab

Socialstyrelsen lancerer i uge 25 den nye hjemmeside og nyhedsbreve som én af indsatserne for at imødekomme behovet for et tættere samarbejde med landets kommuner og døgninstitutioner. Hjemmesiden skal ses som et dynamisk redskab, hvor information, tilbud og viden vil blive tilpasset – eftersom behovene ændrer sig hos fagpersonerne. Derudover kan den enkelte borger også finde viden om eksisterende tilbud og konkrete behandlings- og forebyggelsestiltag på socialstyrelsen.gl og paarisa.gl. 

Klik her for at se Socialstyrelsens nye hjemmeside.

Ny identitet og samlingspunkt for videns- og informationsdeling

Socialstyrelsen vil i den kommende tid også videreudvikle på hjemmesidens indhold med videoer, en vidensbank med en samling af rapporter og udgivelser, og på sigt en mulighed for, at personale kan booke kurser.

Dertil vil Socialstyrelsen fremadrettet også arbejde på at tydeliggøre organisation og identitet. Det nye logo og den nye hjemmeside, skal bidrage til et tættere og mere personligt samarbejde med mere information om kontaktmuligheder og Socialstyrelsens opbygning og for tilsammen at skabe en mere direkte kontakt mellem afdelingerne og forvaltningerne.

Kontakt information: 

Sekretariatschef i Socialstyrelsen

E-mail: iass@nanoq.gl