airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax
Log ind

Evaluering af Naalakkersuisuts strategi mod seksuelle overgreb 2018-2022

Killiliisa - Naalakkersuisuts strategi mod seksuelle overgreb 2018 - 2022 er blevet evalueret. Strategien har medført resultater ift. til målsætninger der blev sat i værk. Det er vigtigt at understrege, at selvom perioden for strategien er udløbet, at det forebyggende arbejde fortsætter og at forebyggelses indsatsen mod seksuelle overgreb er et vedvarende arbejde.
1. februar 2023
Killiliisa - Naalakkersuisuts strategi mod seksuelle overgreb 2018 - 2022 er blevet evalueret

Siden Killiliisa blev lanceret tilbage i 2018, er der blevet søsat en masse projekter. I aftabuiseringen af seksuelle overgreb, er der blevet lavet en håndbog til fagpersoner, dokumentar, podcast, teaterstykke og der blev samarbejdet med en gruppe stærke mennesker, som er stået frem med deres egne historier, som har været rollemodeller i vores land. I dag er der blevet oprettet en behandlingsklinik, Klinik Killiliisa, for personer med seksuelt krænkende adfærd. Dette tilbud har en virkelig positiv tendens og er blevet taget rigtig godt imod i befolkningen.

Evalueringen af Killiliisa viser at indsatser, som har en aftabuiserende effekt, er en vigtig del af forebyggelsesarbejdet mod seksuelle overgreb. På baggrund af det, vil det videre forebyggelsesarbejde under Killiliisa forsat indeholde information og videndeling.


Hent evalueringen her