airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax
Log ind

Alliaq har været i Tasiilaq

Behandlingstilbuddet Alliaq, har været i Tasiilaq mellem d. 27. maj og 2. juni.
22. juni 2021
Tre personer sidder på en bjergtop og kigger på solnedgangen. Solen går ned over bjergtoppe som er længere væk. Der ligger sne omkring dem, så de har varmt tøj på.

Alliaq havde på rejsen fokus på samarbejde og udbredelse af kendskabet til tilbuddet blandt byens myndigheder og institutioner, som har den daglige kontakt med byens borgere – herunder Kommunen, Politiet, skolen og andre institutioner. Der blev samtidig uddelt pjecer, plakater og visitkort for Alliaq, såvel som for rådgivningstelefonen Tusaannga.

Turen var vellykket, og der blev afholdt gode møder med flere myndigheder i Tasiilaq. Særligt det kommende samarbejde med kommunen i Tasiilaq, ser projektlederen i Alliaq frem til.

Der blev på turen også tid til terapeutisk behandling af Alliaq klienter, som havde volds- eller aggressionsproblemer i deres nære relationer.  

Læs mere om Alliaq her: Alliaq - tilbud til mennesker der udøver vold (socialstyrelsen.gl)

Læs mere om Tusaannga her: Tusaannga (socialstyrelsen.gl)

 

Spørgsmål til Alliaq, eller ønsker om eventuelt samarbejde med behandlingstilbuddet, kan rettes til projektleder Simon Cordes - simc@nanoq.gl eller 34 67 56.

Spørgsmål til Tusaannga kan rettes til Faglig Leder Mette Lange-Nielsen – mlan@nanoq.gl eller 34 60 23