airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax
Log ind

Tidlig Indsats afholdt seminar: Det var rigtig godt

Førskoleområdet har afholdt et seminar om Tidlig Indsats overfor gravide familier - for kommunale- og sundhedsfagligt personale, som der til dagligt arbejder med Tidlig Indsats.
13. oktober 2022
Alle deltagerne til Tidlig Indsats seminar i Ilulissat
- Seminaret var tiltrængt – det var rigtig godt. Det er rart at høre, hvor forskelligt det kører fra kommune til kommune. Og spændende at høre hvilke forskellige fagpersoner og måder de forskellige familiecentre er skruet sammen.
Jeg fik lov til at bridrage med min erfaring fra min kommune. Vi har god erfaring i Sisimiut, udtalerAne-Sofie B. Skifte, sundhedsplejereske fra Qeqqata Kommunia.

Deltagerne har drøftet hvordan det tværfaglige samarbejde kan styrkes, så sagsbehandlingen kan blive mere ensartet og mere effektiv. Formålet var derudover, at der debatteres hvordan en proceduremappe kan udformes for at forbedre det tværfaglige samarbejde indenfor Tidlig Indsats grupper i Grønland.

Seminaret blev afholdt i Ilulissat fra den 20. sept. - 22. Sept 2022 og der var deltagere fra alle byer pånær fra Qaanaaq og Sisimiut" pga. dårlig vejr. Der var dog mulighed for at deltage via Teams".
Agathe og Else holder oplæg for Tidlig Indsats grupperne i Ilulissat
Maliina holder oplæg foran alle deltagerne til seminaret i Ilulissat
Maliina holder oplæg for deltagerne til Tidlig Indsats seminar