airplanebooksbriefcase business cogs cross election entertainment fish house law lockmedicalpeopleselfservices socialtax
Log ind

Kursuskatalog

Kursuskataloget giver et overblik over Socialstyrelsens kurser, seminarer og workshops.

Formål med kursuskataloget

Bliv endnu bedre fagligt klædt på og styrk kvaliteten af arbejdet for udsatte børn og unge.

Kursuskatalogets formål er at give et samlet overblik over Socialstyrelsens kursustilbud samt uddybende information om de enkelte tilbud. Kursuskataloget er sorteret i temaer efter faglige områder, som kan ses i menuen til venstre. Under de enkelte kursusbeskrivelser, kan du læse mere om formål, indhold, målgruppe mm.

 

Målgruppe for Socialstyrelsens kursustilbud

Socialstyrelsens kursustilbud er med til at sikre faglig opkvalificering og vidensdeling hos medarbejdere på børne- og ungeområdet. Kursustilbuddene henvender sig bl.a. til medarbejdere og ledere i den kommunale Socialforvaltning inden for børne- og ungeområdet, familiecentre og -huse, døgn- og handicapinstitutioner samt plejefamilier. Se målgruppen for det specifikke tilbud under hver kursusbeskrivelse.

 

Tilmelding

Tilmelding til Socialstyrelsens kursustilbud koordineres af Socialstyrelsen i samarbejde med målgrupperne for de enkelte kurser. Derfor er det som udgangspunkt ikke muligt at tilmelde sig kurserne via denne side.

Socialstyrelsen arbejder i øjeblikket på en fremtidig løsning, der giver mulighed for online tilmelding til kurserne.

 

Spørgsmål

Har du spørgsmål til Socialstyrelsens kursustilbud, er du velkommen til at kontakte iasskursus@nanoq.gl.